Wednesday, 21 August 2013

Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013


Selepas menimbang mengukur dari segala sudut,Dengan ini dengan telusnya saya ingin menganjurkan satu segmen bertajuk "Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya".Segmen pertama selepas kewujudan blog ini. Dah terfikir lama untuk buat segmen nie,Dengan  Sokongan dari rakan-rakan maka terhasillah segmen ini.
Tujuan segmen ini diadakan :- Bertujuan untuk memperkenalkan lagi blog Kisah Si Dairy ini kepada rakan-rakan blogger yang lain tentang kewujudan blog ini.Segmen ini juga bertujuan untuk mengeratkan silaturahim antara blogger-blogger disamping menaikkan trafik blog kita sendiri..
Disamping itu juga boleh la saya mengenali dan berkunjung ke blog-blog baru dan juga lama yang sebelum ini tidak pernah menjejakkan kaki ke blog-blog lain kan..
Syarat yang mudah untuk Dilaksanakan :-
  • Hanya perlu FOLLOW blog nie dan Add G+ Kisah Si dairy
  • Like Fanpage
  • Buat Entry bertajuk "Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013" .
  • Copy dan paste banner diatas dan backlink kan ke blog nie.Tak perlu buat entry ye..Tapi kalau nak buat pun boleh jugak..hihi..
  • Tinggalkan Link Entry di bahagian komen.
haja iaitu dari 22-23hb Aug 2013  sehinggan jam 11.59 malam.
Saya akan sediakan senarai peserta di bawah entry ini kemudian nanti untuk anda blogwalking ke blog-blog peserta.
Jom sama-sama memeriahkan segmen ini..kalau ramai peserta yang sudi menjoinkan diri dan mendapat sambutan,Insyallah GA akan menyusul..

Terima Kasih memberikan sokongan kepada Blog kisah Si Dairy.memberi komen serta mendengar segala celoteh dalam blog ini.Jasa kalian amat dihargai.Sayang korang ketat-ketat
Terima kasih kerana sudi baca entry ini ;)

28 comments:

  1. selamat bersegmen dear... datang singgah dari segmen yang sama...

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  2. thanks join ye..nantikan senarai peserta untuk dilawati..

    ReplyDelete
  3. Assalam, kenit jogging sini dari segmen yg sama. Jom blogjogging jom ;)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  4. mama dari segmen yang sama.. done follow, jemput singgah ye..

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & salam perkenalan fr CF.:)

    http://mychickenfloss.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking sini...salam perkenalan:)
    http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya wslm ;) slamat bersegmen done followw

      Delete
  7. yeayyyy kitew join..jom kite kenl blogger lama dan baru..done follow awk..
    salam kenal ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen. Dari segmen yang sama. ENTRY blog saya :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini dr segmen yg sma =) follow sini yup..

    http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alrite dear,..dONE FOLLOW N SLAMAT BERSEGMEN :D

      Delete
  11. Hye Assalammualaikum bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


    Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

    ReplyDelete
  12. Salam, Nad dari segmen yg sama :)singgah sini . Jemput juga :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete