Monday, 26 August 2013

Happy Monday

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum tO all readers out there :)

Alhamdulillah..tSania sangat BAHAGIA harini ;) ... Happy gituh..sebab keBERANIan tu dah muncul! Awal-awal pagi bangun.. Tapi,, tertidur sekejap lepas subuh.. huhu maybe akibat keletihan dan kepenatan dengan aktiviti 2 hari lepas.. OPEN HOUSE..jamuan raya kat masjid.OPEN HOUSE lagi..Memang penat.. tapi senang hati dpt makan :p haha...

Tapi apapun tSania agak teruja semalam kerana my dad telah membelikan kasut berjenama SANTA BARBARA  polo and racquet club..First time tSania pkai kasut kerja yg agk mahal..=.= huhu sOrry.. agak teruja sebab selesa hehe..



Kebiasaannya tSania akan beli kasut murah2 je.. asal murah harga bawah RM50,mOstly bawah RM2o.. tengok lah betapa jimat :p haha jimatnye tSania nih.. :) Beli kasut murah.. then kasut tu jelah yang tSania akan pakai  sampai rosak baru tukar baru...

Okay actually nak cerita perihal harini,bab keBERANIan tadi ;).. Pagi2 ni je dah berani bercakap dgn En Hafiz.. huhu kalau before ni memang senyap habis..Nak tunggu dia datang baru terbuka mulut ni :p Harini lain sikit.Alhamdulillah dapat juga tSania tunjukkan hasil kerja..

Walaupun hasilnya tak begitu memuaskan =.=".. hurmm x banyak.. Tapi Alhamdulillah En. Hafiz nk membantu dalam menyiapkan project ni.Hopefully sebelum habis kat AIM tSania dah siap apa yang patut tSania siapkan. :) Doakan tSania taw readerss.. :D Rabu ni supervisor dari UiTM Shah Alam nak maii dah tengok my wOrk progress,,, :) Mudah2an semuanya berjalan lancar.. aminnn...


Terima kasih kerana sudi baca entry ini ;)

10 comments:

  1. hai.. salam kenal.. teman udah follow sini no. 46
    jom follow teman lak.. leh saling kunjung mengnjung nanti.. hee..
    --->http://tengkubutang@gmail.com/
    kalau minat kuceng follow lea sekali 2nd blog teman.. hee..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sama macam i...bukan rajin pun menukar kasut. tunggu jahanam baru la beli. tapi kena beli kasut yang mahal sket agar bertahan sehingga 5 tahun...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus juga bli kasut yg mahal ni :)
      terjamin keselesaan n ktahanan berbanding kasut murah..

      Delete
  3. rasanya ada oramg len prnh belikan barang mahal kt nia jgk

    ReplyDelete
  4. cntik kasut.. ^_^ betol tu kalo murah sangat pon pakai sat ja dh rosak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ lieya ;) rezeki.. huhu...
      betul3 :D

      Delete