Sunday, 22 September 2013

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Menarikkan tajuk segmen ni?.. memang telah menarik hati tSania untuk jOin ;)



   tSania mahu ditegur untuk memperbaiki kelemahan yang ad dibLog ini.. Justeru meningkatkan kualiti bLog :)...Pandangan pOsitif mahupun pandangan negatif.. Semua orang pun berhak memberi pandangan dan teguran :)  Mari sama2 memeriahkan Segmen ini ^^ Hanya perlu click banner diatas :D



Terima kasih kerana sudi baca entry ini ;)

9 comments:

  1. Komen saya :

    1) Nama blog belum cukup unik
    2) Font entri serius agak kecil, sakit mata dik ....
    3) template blog blom cukup menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ ;) insyaAllah akan ad perubahan nnt ^^

      Delete
  2. Teguran sedikit

    1) header kurang menarik
    2) ubah tulisan dan size font kepada yang lebih menarik.
    3) Arnab yang kat atas tepi kanan better tak payah letak.
    4) Template kasi yang gempak skit. template terkini macam kureeeng skit.

    dari:
    adarain.com

    ReplyDelete
  3. Rasa biar bagi guna colour pastel je, bagi minimalist sket. Baru orang senang nak fokus pada penulisan.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. :)Teguran saya :

    1) Font agak susah dibaca. Seeloknya pakai font biasa seperti Trebuchet, Verdana, Arial dll.
    2) Header terlalu simple dan kurang menarik.
    3) Arnab kat tepi tu agak mengganggu. Mungkin boleh menggantikannya dgn letak di bwah kiri untuk dijadikan ''top'' button. :)

    Anyway, comel blog. ^^

    ReplyDelete
  5. simple dan menarik.. I LIke... ^^ mungkin, boleh buat blog ni nampak menarik lagi..^^
    sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  6. Asslam..Sy dr Segmen yg sama..
    Teguran sy..Mungkin blh tukar tulisan lain.. yg lain dh ok dh..

    ** Comel arnab kt tepi tu... hihi :-)

    ReplyDelete