Saturday, 7 September 2013

Resume Send!

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum to all readers out there :)

Harini tSania x keluar pon dari rumah .. duduk rumah je seharian :) main dgn fluffy n flippy...jOin segmen dan promote bisness ...

Planning nak gi jog petang2 dengan Alifah.. tapi masuk pukul 5 petang,hujan pula turun dengan lebat..Hasrat nak berjogging di taman x dapat dilaksanakan.

So tSania duduk kat rumah dan tiba2 teringin pulak nak makan kek Batik ;) so buatlah tadi dan dibawah ni hasil kek batik yang tSania buat :D colourful kan?.. hehe ...Inspired by my lil sis :) hehe so jadilah colourful gini ^^!!

kek Batik
Xlama lepas tu teringat pulak tentang peluang pekerjaan ..Yelah lepas practic ni x kan dok saje je kat rumah.. mesti bOsan sementara nak tunggu smbung blajar ke degree kan?.. :) So tSania pon calling kat tmpat kerja tu nak tnya samada masih ad kerja kosong x?..

Simple je resume ni :)
Alhamdulillah masih ada n dia mnx resume . hehe so tSania gi hantar resume mlalui E-mail... mudah2an dapatlah kerja ni :D ....amin3...




Terima kasih kerana sudi baca entry ini ;)

10 comments:

  1. best of luck tsania.. meh sikit kek batik tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ kak lieya :D hehe... nah ^^ tSania tlong mknkan :p heheh

      Delete
  2. Bnyknye exp.......
    (((d(^_^)b)))

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tQ nad :D u too... hehe da masuk alam degree :D

      Delete
  4. salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  5. gudluck ye...nana ada tag kamu:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/09/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ nana ;) huhu nnt ad apa2 GA or segmen boleh je tag tSania :D tQ!!

      Delete